• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.000

Türk Dizisi Haberleri

Türk Dizisi haberleri ve güncel Türk Dizisi gelişmeleri, Türk Dizisi ile ilgili tüm video, Türk Dizisi fotoğrafları ve Türk Dizisi haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

"İnci Taneleri"nin 14. bölümünde, Dilber'in Yıldız ile iş kurma planları ve Azem'in Nehir'in geçmişiyle ilgili ipuçları bulma çabaları dikkat çekecek.

Magazin

TRT1'de yayınlanan "Kül Masalı" dizisi, 2 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de final yapacak. Son bölümde büyük sürprizler var.

Magazin

"Bahar" dizisinin yeni tanıtımında Bahar boşanma kararıyla şok etkisi yarattı, gerilim ve sürprizlerin yaşanacağı yeni bölüm merakla bekleniyor.

Magazin

Yargı" dizisi, 26 Mayıs'taki finaline hazırlanırken, uluslararası başarısıyla geniş izleyici kitlesini büyülemeyi sürdürüyor.

Magazin

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisine dönüyor, Yeni fragmanda "Efsane geri dönüyor" mesajı verildi. Çoruh'un dönüşü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin

İzleyicileri sürükleyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla etkileyen "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri", yeni bölümde çarpıcı olaylarla geri dönüyor.

Magazin

BluTV'nin popüler komedi dizisi "Prens", ikinci sezonuna Ebru Şahin'i dahil ederek devam ediyor, dizi yeni bölümleriyle sürpriz dolu bir yolculuk...