42,4509 %0,46
49,3576 %0,76
5.551,47 % -1,86
Ara
Haberin Gündemi Gündem Sokak ortasında uyuşturucu krizine girdi

Sokak ortasında uyuşturucu krizine girdi

Sokak ortasında uyuşturucu krizine giren gence çevredekiler yardım etti.

Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye'nin dört bir yanında bonzai bataklığına düşmüş olan gençlerimiz gözlerimizin önünde adeta ölüme gidiyor.

Bonzai kullanım yaşının on üçlere kadar düştüğü Türkiye'de neredeyse her ilde bonzai kullanarak kendinden geçmiş çocuk ve genç görmek mümkün.

Çok ucuz paralara satılan bonzai denen sentetik uyuşturucu maddesi, peynir ekmek gibi satılmaya ve gençlerimizi zehirlemeye tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın'ın Efeler İlçesine bağlı ılıcıbaşı mahallesinde sentetik uyuşturucu madde olan Bonzai kullanan bir genç, sokak ortasında kendinden geçti. Gencin yerde hareketsiz şekilde yattığını gören mahalleli hemen yardıma koştu. Uyuşturucu madde olarak Bonzai kullanmış olan genci ayıltabilmek için çaba harcayan mahalle sakinleri, gencin üzerine su dökerek yardımcı olmaya çalıştı. Ancak aldığı yüksek dozda ki bonzainin etkisiyle bir türlü kendine gelmeyen genç, hiçbir şeyden habersiz bir şekilde sokak ortasında bir süre daha hareketsiz şekilde yatmaya devam etti.

Mahalleli bir yandan uyuşturucu komasına girmiş olan gence yardımcı olmaya çalışırken, bir yandan da isyan etti. Her gün bir çok gencin bu halde sokaklarda uyuşturucu komasına girdiğini belirten mahalleli yetkililerin bir şey yapmamasını eleştirdi.

Bonzai kullanan kişiyi gördüklerinde polisi ve ambulansı aradıklarını belirten mahalleliler polisinde ambulansında uyuşturucu kullananlara biz müdahale edemeyiz diyerek geri gittiklerini belirtti. Bu duruma isyan eden mahalleliler yetkilileri konuyla ilgili bir şey yapması için harekete geçmeleri gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *