42,4738 %0.12
49,1599 %0.05
5.679,93 % 0,79
Ara
Haberin Gündemi Dünya Dağıstan’da kiliseye katliam gibi saldırı; çok sayıda kişi öldü

Dağıstan’da kiliseye katliam gibi saldırı; çok sayıda kişi öldü

Rusya’nın Dağıstan’a bağlı Kızılyar, şehrinde Maslenitsa karnavalı sırasında Kiliseden çıkan insanların üzerine açılan ateş sonucunda en az beş kişinin öldüğü, 4 kişinin de ağır yaralandığı kaydedildi.

Okunma Süresi: 1 dk

Rusya'nın Dağıstan'a bağlı Kızılyar, şehrinde Maslenitsa karnavalı sırasında Kiliseden çıkan insanların üzerine açılan ateş sonucunda en az beş kişinin öldüğü, 4 kişinin de ağır yaralandığı kaydedildi.

SALDIRGAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Saldırganın olay anında Rus polisler tarafından öldürüldüğü bildirilirken olayın şehirde büyük bir infiale yol açtığı öne sürüldü. Rusya Soruşturma Komitesi, silahlı saldırganın 22 yaşlarında olayın cereyan ettiği Kızılyar şehrinden olduğu belirtildi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Kilise çıkışı açılan ateşte yaralanan ve travma geçiren insanlarında tedavi altına alındıkları, gelişmeler konusunda Rus güvenlik birimlerinin daha detaylı bilgi vereceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *