Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle

Ünlü oyuncu Arda Turan ile mahkemelik olan şarkıcı Berkay Şahin son konserinde hayranları önünde bir kez daha ant içti. Kızı üzerine yemin veren Berkay, bundan sonra hiçbir şekilde kimse ile münakaşaya girmeyeceğini söyledi.

Berkay Şahin ile eşi Özlem Ada Şahin'i bir eğlence mekanı çıkışında darp ettiği iddiası ile yargılanan ünlü futbolcu Arda Turan, dün ilk kez hakim karşısına çıkarak ifade verdi. Berkay, mahkemede hakime aylık kazancının sadece 1000 lira olduğunu söylemesi sonrasında sosyal medyada yer yerinden oynarken, hayranları ünlü sanatçıya büyük bir tepki göstermişti.

Duygusal Anlar

Haliç Kongre Merkezi'nde bir etkinlik için sahneye çıkan Berkay, duygusal anlar eşliğinde bir kez daha hayranlarına seslenmenin mutluluğunu yaşadı. Her koşulda her zaman yanında olan hayranlarına seslenen Berkay, "Şu an bu yağmurlu havada beni yalnız bırakmayan bu insanlara sonsuz teşekkürler ediyorum. ben her zaman sizlerle daha güçlüyüm. Hepiniz iyi ki varsınız. Bundan sonra sadece kızım ve eşim için ayakta kalacağım." ifadelerini kullandıktan sonra oldukça duygusal anlar yaşandı.