İşsiz olduğu gerekçesiyle bunalıma giren 43 yaşındaki Cemal A. adındaki vatandaş Karabük'teki evinde intihara kalkıştı. Evde kimse olmadığı sırada av tüfeğini alarak kendine doğrultan vatandaş, omzundan yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Cemal A. karakoldaki ifadesinde, "Siz beni tanırsınız, bu kez tüfekle yaptım ama beceremedim" dedi.

Olay öğle saatlerinde Kurtuluş Mahallesi Akdere Sokak'taki bir evde yaşandı. Yaklaşık 5 aydır işsiz olduğu bu nedenle de bunalıma girdiği öğrenilen Cemal A., evde kimsenin olmadığı sırada av tüfeğini kendisine doğrultarak, ateşledi. Sol omuzundan vurularak yaralanan Cemal A. kanlar içinde yere yığıldı. Aynı dakikalarda eve gelen Dürdane A., eşini kanlar içerisinde buldu. Olay yerine çağrılan ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cemal A. tedavi altına alındı. Cemal A. ifadesini alan polise, "Siz beni tanırsınız, bu kez tüfekle yaptım ama beceremedim" dedi.

Hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen Cemal A.'nın 2 yıl önce de İnönü Caddesi'nde bir iş yerinin çatısından sarkarak, intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Polis soruşturma başlattı.