Bolu'da yaşanan dehşet verici olayda mahkemeden uzaklaştırma cezasına çarptırılan cani koca bir süredir ayrı yaşamakta olduğu 4 çocuk annesi eşini 3 kez bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Bolu'da meydana gelen acı olayda, 4 çocuk annesi olan Iraklı Saja Jamel Mansur, hakkında mahkemeden uzaklaştırma cezası alan eşi Haydar Fadıl Haşim tarafından boğazı kesilerek hunharca katledildi. Ülkemize gelmeden hemen önce Irak'ta polis memurluğu yapan Haydar Fadıl Haşim, cinayetin ardından polise giderek suçunu itiraf etti ve teslim oldu.

Boğazını Keserek Öldürdü

Saat 19.30 civarlarında Beşkavaklar Mahallesi İskender Sokak'ta yaşanan olayda Irak uyruklu Haydar Fadıl Haşim, bir süredir kendisinden ayrı yaşamakta olan 4 çocuğunun annesi eşi Saja Jamel Mansur'un yanına gitti. Kısa süren tartışmanın ardından Haydar Fadıl Haşim, eşini göğsünden 3 kez bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Saja Jamel Mansur'un 1 hafta önce eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledikten sonra kendisine uzaklaştırma cezası verdiği de öğrenildi.