Beşiktaş'ta takımdan transferin son günlerinde ayrılan Brezilyalı oyuncu Vagner Love, siyah beyazlı yöneticileri eleştiri yağmuruna tuttu. 5 ay süresince tek kuruş dahi para alamadığını belirten Love, bundan dolayı bir türlü oyununa konsantre olamadığını da söyledi.

Siyah beyazlılardan devre arasında ülkesinin Corinthians takımına transfer olan Brezilyalı golcü Vagner Love, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'tan 5 ay süresince para alamadığını kaydeden Love ayrıca kendisine de çok büyük haksızlıklar yapıldığını öne sürdü.

5 Ay Para Alamadım

Vagner Love, "Beşiktaş'ta bazı sorunlar yaşadım ama kimse benimle ilgilenmedi. Maaşımı alamadığım için FIFA'ya başvuracağımı öğrendiklerinde benim yanıma kadar geldiler. Bundan öncesinde kimse benimle diyalog kurmadı. Sorun olduğunda yüzüme söylenmesi gerekiyordu ama öyle yapmadılar. 5 ay süresince tek kuruş dahi para bile alamadım. Şu anda yeniden ülkeme geri döndüğüm için oldukça mutluyum." dedi.

Vagner Love, "Geçen sezon devre arasında siyah beyazlı takıma geldiğim için çok mutluydum ve çok büyük ümitlerim vardı. Ancak bunlardan hiçbiri gerçekleşmedi. Tek yaşadığım güzel şey ise siyah beyazlı taraftarların yarattığı o muhteşem ambians oldu." ifadelerine yer verdi.