Süper Lig'de Göztepe deplasmanına çıkan Beşiktaş, çekinerek geldiği İzmir'de 3 puanı 3 golle aldı. Baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarda, maç sonu basının karşısına çıkan teknik direktör Şenol Güneş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hayli neşeli görünen Güneş, konuşmasına ligde gösterdikleri mücadele nedeniyle Göztepe'ye ve yönetimine teşekkür etti.

İzmr'in bir futbol kenti olduğunu kaydeden Şenol Güneş, Göztepe Başkanı Mehmet Serpil'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Maçın henüz başında Talisca ile buldukları golün, kendilerini rahatlattığını belirten Şenol Hoca, oyunun iki devresinde de kontrolün kendilerinde olduğunu söyledi. Ev sahibi ekibin eksiklerine dikkat çeken tecrübeli taktisyen, Göztepe'nin kilit oyuncularını bu maçta aradığını belirtti.

"YANIMA DEĞİL YERİME BİRİ LAZIM"

Beşiktaş'ta devam ettiği öne sürülen yardımcı teknik direktör arayışlarını değerlendiren Güneş, "Tamer hoca bizden ayrılınca üzüldük. Ama yanıma illaki birilerini sokmaya çalışıyorlar. Bana yardımcı lazım değil ama benim yerime biri lazım. Bunu da yazın. Bizden memnun olmayanlar da var" diye konuştu.