Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Tarık Hodzic ve yine eski Galatasaraylı futbolcu Misimoviç ile Fatih Terim arasında gerçekleşen zirve sonuçsuz kaldı. Adı uzun süre Galatasaray ile anılan Fatih Terim'in Bosna Hersekli yöneticilerle bir araya gelmesi futbol kamuoyunda, 'Fatih Terim, Bosna'nın başına mı geçecek?' yorumlarına neden olmuştu.

Doğan Haber Ajansı'nın ulaştığı toplantının detaylarına göre, Bosna Futbol Federasyonu'nun Terim'i göreve getirmeye bütçesi yetmedi. Dosthane bir havada geçen görüşmede, Bosna futbolunu enine boyuna masaya yatıran taraflar anlaşma sağlayamazken, Terim'in yıllık ücreti ile Bosna Federasyonu'nun önerebileceği rakam arasında büyük fark olduğu öğrenildi.

TERİM İSMİ BOSNALILAR'I HEYECANLANDIRDI

Görüşmenin basına yansımasının ardından hem Bosna'da hem Türkiye'de kamuoyunda büyük heyecan uyanırken, anlaşmanın sağlanamaması, Bosnalı taraftarları mutsuz etti.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Avrupa'ki Federasyonlar arasındaki en az bütçeye sahip ekiplerden biri.

Okçuluk, Tarihi, Özellikleri ve Önemli İsimler Okçuluk, Tarihi, Özellikleri ve Önemli İsimler

Bosna Hersek Milli Takımı'ın son teknik direktörü Mehmed Bazdereviç, yıllık 180 bin Euro maaş kazanıyordu. Fatih Terim ise, en son çalıştığı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yıllık 3.5 milyon Euro maaş alıyordu.