Sağlıklı ve Taze Patatesler İçin Saklama İpuçları Sağlıklı ve Taze Patatesler İçin Saklama İpuçları

Yeni Trend Köpüksüz Şampuan

Elma sirkesinin bir kısmı sulandırılıp bir sprey şişesinin içine koyulur. Bu şekilde de köpüksüz şampuan elde etmek mümkün olmaktadır. Banyodayken saçlar sadece su ile yıkanır. Banyodan çıkacağımız zaman ise bu elma sirkesinden olan karışımı saçlara sıkınca köpüksüz şampuan kullanmış olunmaktadır.

Köpüksüz Şampuanın Etkileri

Saçların sağlıklı yıkandığının işareti köpürmesi değildir. Köpüksüz şampuan, bu yanlış düşünceyi de yıkmış olmaktadır. Aksine köpük saçların beslenme ihtiyacına engel bile olmaktadır. Bu sebeple saçlar köpüksüz şampuan ile yıkandığında saçın kalitesi artmaktadır. Saç eskisine göre daha dolgun gözükmektedir.

Kuru ve yıpranmış saçların bakımında birinci tercih olarak seçilebilir. İçerisindeki krem özlü formülüyle saçları çok nazik bir biçimde temizler. Temiz olan ve beslenen saçı taramakta kolaylaşmaktadır. Köpüksüz şampuan ile yıkanan saçlar birbirinden rahatça ayrılıp düğüm olmayacağı için taramak hem çok kolay hem de çok zevkli bir hal alır.

Saçların bakımı için ekstra zaman harcanması önlenmiş olmaktadır. Saça bir sürü uygulama yapıp sonuç alamama sıkıntısını ortadan kaldırmaktadır. Tek başına köpüksüz şampuanın kullanılması saç için gerekli olan bakım, temizleme ve buna benzer bütün işlemlerin yerine gelmesini sağlamaktadır.

Narin saçlar kırılgan bir yapıya sahip olmaktadır. Yumuşak ve krem özlü olması sebebiyle köpüksüz şampuan saçlara adeta masaj yapılıyor hissi vermektedir. Bu nedenle yıkanırken saçların orijinal yapısında bir bozulma meydana gelmemektedir. Türkiye' ye yeni giren bu köpüksüz şampuan ile birlikte saçlar istenilen kıvama gelmektedir.