İnce telli, kalın telli, kıvırcık, düz veya dalgalı. Saç uzatma yöntemleri ve bakım kürleri, her saç yapısı ayrı uygulanır. Yıpranmış saçları onarmak, kökten uca beslemek için çeşitli formülleri uygulayarak, saçların tekrar canlanmasını sağlayabilirsiniz.

Mucizevi Saç İksiri

- 1 ampul Evigen
- 1 ampul Bemix
- 1 ampul Bepanthen
- Aldığı kadar hakiki zeytinyağı

Evigen, Bemix ve Bepanthen'i ampullerinden çıkararak, derin bir kapta karıştırın. Saçınızın uzunluk ve hacmine göre zeytinyağı ekleyin, karıştırın. Saçların köklerinden başlayarak, uçlarına kadar ve yıpranmış bölümlere daha yoğun olacak şekilde sürün.

Masaj yapın, streç filmle sarın ve 30 dakika bekletin. Sıcak su ve şampuanla yıkayın. Kürü iki haftada bir uyguladığınızda; saç sayısında artış, canlılık ve hızlı uzamasını sağlayacaksınız. Tüm saç tiplerinde kullanılabilir.

Saç Uzatan Formüller

- Her gün 8 bardak su tüketmek, nem kazandırır ve saçları hızlı uzatır.
- Saçları sabah/ akşam taramak saçları uzatır. Diplere yapılan masaj, köklerin hızlı uzamasını sağlar.
- Düzenli fön çektirmek ve düzleştirici kullanmak, saçları hızlı uzatır. Seramik düzleştirici kullanmanız, saçın zarar görmesini engeller.
- Düzenli beslenme ve özellikle protein tüketimi, canlı- gür saçlara sahip olmanızı sağlayan hızlı saç uzatma formüllerinden biridir.
- Badem yağı, Hindistan cevizi yağı kürleri yaparak saçları uzatabilirsiniz.
- Argan yağı saç serumu kullanmak, saf argan yağından daha etkilidir. Enerji dopingi niteliğinde, canlandıran, hacim kazandıran ve yıpranmış kısımları onaran bir formüldür. Saçların hızlı uzaması için her duş sonrası nemli saça 2-3 damla uygulayın.