Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan Youtube üzerinde farklı kanallardan yayınladığı videolar ile ünlenen, daha sonra reklam ve filmlerde oynayan Cem Korkmaz intihar etti.

Media Kraft'ın Yap Yap kanalında Youtube'a başlayan Cem Korkmaz, uzun süre burada çalıştı. Daha sonra Media Kraft şirketinden ayrılan Cem Korkmaz, kendi kanallarını kurdu. Çektiği videolarını kendi kanallarından yayınlamaya başladı.

Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı Recep İvedik 4 filminde de 'cep herkülü' rolünü canlandırmıştı.

Cem Korkmaz'ın en yakın arkadaşı gün boyunca Cem Korkmaz'a ulaşamayınca, Cem Korkmaz'ın evine gidip kapıyı çaldı. Kapıyı açan olmayınca anahtarı ile eve giren Cem Korkmaz'ın en yakın arkadaşı, Cem Korkmaz'ı kalorifer borusuna asılı halde buldu.

Cem Korkmaz'ın asılı halde bulan en yakın arkadaşı hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve savcı intihar bulguları buldu. Cem Korkmaz'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

İntihar haberini duyan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Recep İvedik 4 filminde Cem Korkmaz ile birlikte oynadıkları bir sahnenin fotoğrafını paylaşarak altına; "Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun..." notunu düştü.

Cem Korkmaz'ın intiharının ardından Sosyal Medya üzerinden çok çirkin iftiralarda bulunuldu. Cem Korkmaz'ın babasının kız kardeşine tecavüz ettiği, annesinin de intihar ettiği söylendi. Ancak Cem'in annesinin yaşadığı, haberlerin yalan olduğunu kanıtlandı. Ayrıca, Cem'in kız kardeşinin bile olmadığı ortaya çıktı.