Dermapen

Dermapen tedavisi saç, el, yüz ve boyun bölgesinde, vücuttaki doku kaybı olan bölgelerde kolajen dokuların arttırılarak cildin tekrardan yapılanması için kullanılır.

İşlem Nasıl Uygulanıyor?

Bu işlem ile ciltteki hasara uğramış dokular yeniden aktive olurlar ve hızla onarılırlar. Bu işlem öncesinde ciltteki makyaj tamamen temizlenir ve cilt dezenfekte edilir

Dermapen cihazı cilde dik olarak hızlı bir şekilde girip çıkan ultra ince iğneleri sayesinde deri yüzeyinde birçok mikroskobik kanal açılmasını sağlıyor. İşlem yapılacak olan bölgeye saf hyaluronik asit uygulanıyor. Titreşimli ve otomatik iğneleme tekniği ile ağrı hissi azaltılıyor. Aynı zamanda ürünlerin emilim miktarları hızlanır ve tedavinin etkinliği de arttırılır. Bütün bu uygulama yaklaşık olarak 1 saatte tamamlanır.

Uygulanan bölgedeki doku kaybı onarılır ve yeni dokuların oluşumu sağlanan cilt problemlerini kısa sürede yok edilir. Hasara uğramış dokular kolajen üretimi sayesinde sıkılaşır ve yeniden yapılanır. Bu tedavi genellikle kanamasız olur ve 2-6 seansta biter. 6 ayda bir tekrar edilen seanslar kırışıklık tedavisinde kalıcı sonuçlar verir.
Yöntemin Kazanımları

-Lazer yöntemi gibi ısı hasarı oluşturmuyor. Epidermis soyulmuyor.
-Cilt hasar görmediğinden yazın da kullanılan bir yöntem oluyor.
-İşlem sonrası leke ya da iz bırakmıyor.
-Burun kenarı, göz çevresi ve dudak çevresi gibi zor bölgelerinde tedavi edebiliyor.
Kimlere Uygulanır?

-Tüm deri tiplerine uygulanabilir.
-Lazer ile cilt gençleştirme yaptırmayan koyu tenli hastalar için güzel bir alternatiftir.
-Derinin ince olduğu bu yüzden pek çok uygulamada çekinilen boyun, kol içleri gibi bölgelerde uygulanabilir.