Biraz Cildinizi Gösterin

V-yaka ile biraz göster. Açık, yukarı-aşağı üçgeni orta bölümünüzden yüksek bir odak noktası oluşturur ve daha uzun, daha ince bir üst beden yanılsaması verir. Çene ve göğsün arasında gösterilen daha fazla cilt, orantılarınız ne kadar zarif olursa o kadar genel görünecektir; daha geniş V-yaka hatları, geniş kalça ve uylukları görsel olarak dengelemektedir.

Sivri Uçlu Ayakkabı ile Sıska Topuklu Giymek

Bacaklar sivriltilmiş ayak parmağı ve ince topuklu ayakkabı ile eşleştirilen eteklerde ince ve seksi görünmektedir. İnce bir ayak parmağı ve ince topuk, baldırların dar siluetini genişletmek için çalışır. Kalın, tıknaz bir topuk ile kare ayak stilleri daha kısa, hantal bir bacak görünümü verir.

Uygun İç Çamaşırları Giyin

Aşağıya doğru, çok rahat külotlar çıkıntı yaratırken, görünür külot çizgileri üst tabakaların temiz hatlarını bozar, popo ve kalça etrafında topluca katkıda bulunur. Tanga v ile düzgün bir arka görünüm elde edilebilir.

Uyumlu Takılar Seçin

Uzun kolyeler kısa bir boyuna uzunluk katıyor ve dikkati kalçalardan, vücudun ön ve ortasından uzaklaştırıyor. Göğüs önlükler ya da büyük avizeler ortaya değil yüzüne bakmaktadırlar. Kıvılcım manşetleri, bilezik yığınları ve kokteyl halkaları, odağı üst kol yerine bileklere doğru çeker.

Detayları Dikkatli Seçin

En gurur verici stilleri karanlık ve ahenkli olmayan cepler. Göze çarpan ekstra detaylardan kaçının ve etiketler, grometler veya dekoratif ekstralar hakkında iki kez düşünün. Tümünün en yalın siluetleri: kesinlikle önyükleme kesimi ve düz bacaklardır.

Kumaşı İyi Seçin

"Düz" malzemeler hacim eklemez. Pamuk, kot, ipek veya yün gabardin seçin. Bazı kumaşlar aslında ince ve şekil değiştirir. Forma, kaşmir, ince pamuklu ve spandeks bir dokunuşla her şeyi deneyin.