Rus ekiplerinden Zenit'in yıldız oyuncusu Dzyuba, Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe'den oldukça çekindiklerini söyledi. Karşılaşma öncesinde sarı lacivertli takım hakkında bazı açıklamalarda bulunan Dzyuba, ara transferde Fenerbahçe'nin kadrosuna çok iyi isimlerin dahil olduğunun altınız çizdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan Zenit'te forma giyen Dzyuba, sarı lacivertliler hakkında Rus basınına bazı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin özellikle Moses ile oldukça güçlendiğinin altını çizen Dzyuba, işlerinin o kadar da kolay olmayacağını dile getirdi. Rakiplerinin gücünün farkında olduklarını ve asla sarı lacivertlileri hafife almayacaklarını söyleyen Dzyuba, bu işi Rusya'da ifade etti.

Fenerbahçe Çok Kaliteli Bir Takım

Dzyuba, "Fenerbahçe gerçekten de çok kaliteli bir takım. Geçmiş dönemlerde neler yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Onları çok yakından takip ediyoruz. Moses'in kalitesinin zaten farkındayız. Fenerbahçe gerçekten de devre arasında çok iyi isimleri takımlarına kattı. Bizde çok iyi ve kaliteli bir takımız. Neler yapabileceğimizi herkese göstereceğiz. Kimsenin bundan asla şüphesi olmasın." ifadelerine yer verdi.