Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle

Yıllardır yayınlanmasına rağmen, izleyici sıkmadan ekran başına kilitleyen, Türkiye'nin en iyi ses yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye, yeni sezona başlıyor.

TV 8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Acun Medyanın yaptığı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye programında Jüri üyeliğinde iki önemli değişikliğe gidildiğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Jüri üyelerindeki ilk değişiklik Sibel Can'ın yerine gelen Yıldız Tilbe olmuştu.

İkinci değişiklik ise; geçtiğimiz sezonlarda Athena grubunda Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşler ikili jüri üyeliği koltuğunda oturuyorlar. Verdikleri ortak kararlar bir yarışmacıya dönüyor, ya da dönmüyorlardı.

Ancak Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında Jüri üyeleriyle birlikte paylaştığı bir fotoğrafta Hakan Özoğuz'un yer almadığı görülmüştür. Dolayısıyla, bu sene ikili koltuk olmayacak. Gökhan Özoğuz, diğer jüri üyeleri gibi tekli koltukta devam edecek.

Ayrıca O Ses Türkiye'nin bu sezon yayınlanacak olan ilk bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmanda Gökhan Özoğuz ile Yıldız Tilbe'nin tatlı atışmaları olduğu görülüyor. Hadise ve Murat Boz'un da tatlı atışmalarını düşünürsek bu sene de oldukça eğlenceli geçecek bir O Ses Türkiye bizi bekliyor gibi görünüyor.

Jüri koltuğuna yeni oturan Yıldız Tilbe'nin de alacağı ücret belli oldu. Yıldız Tilbe'nin, O Ses Türkiye'nin Jüri üyeliğinden haftada 70 Bin TL ücret alacağı öğrenildi.

O ses Türkiye'nin bu sezonki ilk bölümü bugün saat 20:00'da TV 8 ekranlarında yayınlanacak.