AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Yıldırım, İstanbul'un Türkiye'nin merkezlerinden biri olduğunu hatırlatarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, esnaf ve sanatkarlar ile birlikte bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Yıldırım, "Hesap bilmeden asla ticaret olmaz. Ülkemizde pek çok sayıda esnaf var. Burada aileleri ile birlikte 10 milyon kadar insan yaşıyor. İstanbul, ülkemizin merkezlerinden birisi." dedi.

İstanbul Ülkenin Kalbi

Yıldırım, "İstanbul diyerek geçmek olmaz. Burası tek başına bir ülke bile sayılabilir. Ortaya çıkan rakamlar gerçekten de çok ilginç. Burası Türkiye'nin lokomotifi. Ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak adına yeni değişimler içerisinde bulunacağız. Geleceğimizi gençlerle beraber ayakta tutacağız. Benim bu şehre bir borcum var ve ben bunu ödeyeceğim." dedi.

Yıldırım, "İstanbul her zaman seçilmiş bir merkez olmuştur. Esnaf ailelerimiz ile birlikte rekorlar üzerine rekorlar kıracağız. 31 Mart tarihinde İstanbul kendine yakışanı mutlaka yapacaktır. Bizim için öncelik ulaşım, trafik, park, yeşil alan, güvenlik gibi sorunları tamamen ortadan kaldırmak olacaktır." ifadelerine yer verdi.