Bahar Öztan daha önce yakalandığı ama yendiği kansere bir kere daha yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan, geçtiğimiz sene yumurtalık kanserine yakalanmıştı. Yumurtalık kanserine yakalanan Bahar Öztan, uzun süren kanser tedavisinin ardından kanseri yenmiş ve sağlığına kavuşmuştur.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bahar Öztan, daha önce yendiği kansere bir kez daha yakalandığını duyurdu.

Hastalığı tekrardan nükseden 55 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan ameliyat olacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da kendini her türlü güçlüğü yenmeye hazırladığını belirten Bahar Öztan şu açıklamayı yaptı:

'Sevdiklerim ve sevenlerim hayırlı akşamlar diliyorum. Sizlerle sayfamda her zaman pozitif videolar resimler kullanıyorum. Benim ruhuma da iyi geliyor. Sizlerin de ruhuna iyi gelsin diye ama bazen hayatta gerçekler var. Benim hastalığım bende tekrardan nüksetti. Ben hiç üzülmüyorum, kendimi hazırladım her türlü güçlüğü yenmeye… Allah kısmet ederse yarın sabah saat 8:00'de ameliyata gireceğim önce Allah'a sonra doktorlara sonra da siz sevdiklerimin dualarına ihtiyacım var sizi çok ama çok seviyorum. Sevgiyle kalın.'

Sosyal medya hesabından paylaştığı bu mesajın ardından, Bahar Öztan'a destek mesajları yağdı. Gamzeli güzel oyuncunun hayranları Bahar Öztan'ın adeta mesaj yağmuruna tuttu.