Sinema ve Televizyon Dünyasında Son Gelişmeler Nelerdir? Sinema ve Televizyon Dünyasında Son Gelişmeler Nelerdir?

Magazin programlarında çok fazla yer almayan ikili dedikodulardan uzak bir aşk yaşamakta ve bu aşklarını medyadan gizlemeye çalışmaktaydılar. Fakat Yaşar İpek ve Seren Serengil'in mutlu birlikteliklerine nazar değmiş olacak ki ayrılık sinyalleri magazin alemine dedikoduları düşmeye çoktan başlamış bulunmaktadır.

Seren Serengil ve yaşar ipeğin ayrılma nedenleri nelerdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpeğin gizli bir şekilde devam eden birliktelikleri, çok fazla devam etmeden ayrılık kararı aldıkları ortaya çıktı. İkilinin ayrılık haberini sosyal medya üzerindeki hesaplarından açıklayan Seren Serengil, Yaşar ipek ile olan birlikteliklerini aynı duyguları paylaşamadıkları için bitirme kararı aldıklarını bildirmiştir. Ayrılık haberini kendi sosyal medya hesabından doğrulayan Yaşar ipek, Ünlü oyuncu Seren Serengil'e bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilediğini söyledi. İkilinin ayrılık nedenleri arasında yakışıklı sanatçı Yaşar ipeğin çapkınlıkları olduğu iddia edilirken, Yaşar ipek ise iddiaları yalanlayarak anlaşamadıklarını ifade etmektedir.

Seren Serengil Yaşar İpek birlikteliği ne kadar sürmüştür?

Seren Serengil Yaşar ipek öncesi Özay Bakır ile aşk yaşamaya başlamış fakat yaşar ipek ile tanışınca, Özay Bakırdan ayrılmış ve ikilinin geçtiğimiz ocak ayında ilişkileri star almıştır. Çalkantılı aşk hayatları ile gündemde olan ikilinin birliktelikleri çok hızlı sürmeden geçtiğimiz hafta ayrılık kararını açıklamışlardır. İkili ayrılıklarında birbirlerini suçlamadan sessiz sedasız bitirmişlerdir.

Seren Serengil ve Yaşar İpek ayrılığında ihanet olabilir mi?

Seren Serengil Yaşar İpek ayrılığının nedenlerini magazin dünyası merak etmekte ve ihanet olduğu düşünülmektedir. Fakat ikili bu dedikoduyu yalanlasa da Yaşar İpeğin henüz adını sır gibi gizlediği bir mankenle ünlü oyuncu Seren Serengil'i aldattığı iddia edilmektedir.