Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme aldı. Fox TV'nin çok yakın bir zamanda ekranlara getireceği dizide ünlü oyuncular ve sanatçılar da yer alıyor.

Şevval Sam Sosyetenin Kraliçesini Canlandıracak

Dizide, Şevval Sam da yer alıyor. Türk sanat müziğinin çağdaş yorumculuğunu başarılı bir şekilde üstlenen ve annesi Leman Sam ardından da Cumhuriyetin divası olarak bilinen Müzeyyen Senar'ın kendisine veliahtlık rolü verdiği Şevval Sam, dizide sosyetenin kraliçesi olarak yer alacak.

Dizinin Konusu

Yeni başlayacak olan dizinin Yasak Elma Dizisi Ne Zaman başlıyor? diye ilk bölüm tarihi merak edilirken diğer yandan da dizinin nasıl bir konusunun olduğu da merak edilenler arasında geliyor.

Dizide Zeynep ve Yıldız adında iki kız kardeşin farklı hayallerinin peşinden koşmaları ve ünlü bir sosyetik aileyle tanışmalarının ardından özellikle Yıldız'ın gerçekten de yıldızının parlamasına dayanan senaryosu var. Yıldız'ın sosyetenin kraliçesi olarak dizide yer alan Şevval Sam ile tanışmasının ardından hayatının tamamen değişmesi ve her anlamda sıra dışı bir özelliği meydana getirmesi konu alınmaya devam ediliyor.

Oyuncu Kadrosu

Dizide başta Şevval Sam gelmek üzere Sevda Erginci, Eda Ece, Onur Tuna, Kıvanç Kasabalı gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin Med Yapım tarafından fragman görüntüsünün yayınlanması çok yakın bir zamanda da beklenen ilk bölümüyle birlikte seyircisinin karşısına çıkacağı bekleniyor. Böylece yeni bir konusuyla Fox ekranlarından dizi yayın hayatına merhaba diyecek.