Dünyanın en iyi mesajlaşma uygulaması haline gelen whatsapp, gün içerisinde en çok kullandığımız uygulamaların başında geliyor diyebiliriz.

İnternet üzerinden ücretsiz şekilde mesajlaşmamızı, sesli ve görüntülü konuşma yapmamızı, fotoğraf ve video gibi daha bir çok belge paylaşımı yapmamızı sağlayan whatsapp'ta bir süredir sorun yaşanıyordu.

Sadece IPhone kullanıcılarını etkileyen bu sorun sonunda çözüme kavuştu.

Birçok iPhone kullanıcısı, iOS 11.0 güncellemesinden bu yana WhatsApp bildirimleriyle ilgili sorun yaşadığını dile getiriyordu. İOS 11.0 güncellemesini yapan IPhone kullanıcıları Whatsapp'tan bir mesaj yazıldığını bildirim gelmediğini, sadece whatsapp uygulamasının içine girdikleri anda bildirimlerin gelmeye başladığı konusunda şikayetlerde bulunuyorlardı.

Kendilerine gelen mesajları bildirim gelmediği için çok geç gördüklerini belirten kullanıcılar, bu durumun düzeltilmesi için whatsapp'ı adeta mesaj yağmuruna tutuyordu.

Konuyla ilgili çalışmalarını tamamlayan Whatsapp, sonunda sorunun çözümünü başardı.

WhatsApp, yayınladığı yeni güncellemeyle bu bildirim sorununu çözdü. Yeni güncellemede "Mesaj bildirimlerinin iOS 11'de görünmesini engelleyen bir sorun düzeltildi." ifadesi yer alıyor. App Store'dan WhatsApp sayfasına gidip oradan uygulamayı güncelleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Iphone kullanıcılar sorunun çözülmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Whatsapp tarafından yayınlanan güncellemeyi telefonlarına yükleyen Whatsapp kullanıcıları, artık bildirimlerde sorun yaşamadığını altını çizdi.