Teknolojinin İnsanlık Üzerindeki Etkileri Nelerdir ? Teknolojinin İnsanlık Üzerindeki Etkileri Nelerdir ?

Whatsapp Business Nedir?

Whatsapp Business uygulaması sayesinde müşteri kitlesi ile birlikte şirket işletmelerinin zaman sorunu yaşamadan hızlı bir şekilde iletişime geçmesini sağlanıyor.

Uygulama sayesinde işletme yöneticileri kendilerine ait olan Whatsapp uygulamasından hem kendi hesabını hem de işletme hesabını kolayca kontrol edebiliyor. Yani işletme sahipleri kendilerine ait olan telefondan hem normal Whatsapp uygulamasını hem de Whatsapp Business uygulamasını kolayca kullanabilecek.

Whatsapp Business Hesabı Nasıl Yapılır?

Henüz yeni bir uygulama olduğu İçin ücretsiz olarak kullanılacak olan Whatsapp Business uygulaması görünüş ve logo olarak Whatsapp uygulamasını andırmaktadır. Aynı renk tonu ve şekle sahip olan logoda telefon ahizesi yerine içinde beyaz bir 'B' harfi bulunuyor. Bu uygulamayı yükleyecek olan kullanıcılar normal Whatsapp uygulamasından farklı olduğunu istediği işletme bilgileri sayesinde kolaylıkla anlayabilecek.

Whatsapp Business hesabı nasıl yapılır? diyorsanız, öncelikle uygulamayı kullanmak için bir işletme profili oluşturmalısınız. İşletmeye ait iletişim bilgileri, tanıtım yazıları, konum bilgileri ve kullanılan internet sitesi adresi uygulamanın kullanılması için istenilen temel bilgiler arasında alıyor. İşletme sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak gibi gözüken bu uygulama aynı zamanda otomatik cevap ve istatistik bilgisi özelliği de sunuyor. WhatsApp Business uygulaması henüz test aşamaları gittiği için kademeli olarak dünya geneline sunulacak. Böylelikle Google Play Store ve App Store üzerinde indirilip uygulamanın kullanılması mümkün hale gelecek. İşletme sahipleri için büyük bir kolaylık sağlayacağı düşünülen Whatsapp Business uygulamasının Whatsapp tarafından ücretsiz olarak kullanıma açıldığı geçtiğimiz günlerde Youtubedan açıklandı.