Bu hafta Vizyona Giren Filmler

Türk sinemalarında bu hafta değişik konularda farklı kategorilerde yerli ve yabancı film gösterime girdi. Yerli filmler arasında Kayhan, Hadi Be Oğlum, Sofra Sırları ve Cebimdeki Yabancı filmleri bulunuyor. Türk sinemalarında gösterime bu hafta giren yabancı filmler arasında ise Black Panther, Mutlu Canavar Ailesi ve Özgürlüğün Elli Tonu gibi filmler yer alıyor.

Kayhan Beklenen Etkiyi Yaratamadı

Türk sinemalarında son bir haftada vizyona giren filmler arasında en büyük beklenti yönetmenlik koltuğunda Şahan Gökbakar'ın bulunduğu Kayhan filmi idi. Başta Şahan Gökbakar olmak üzere sinema dünyasının pek çok ünlü ismi Kayhan filminden yeni bir gişe rekoru bekliyordu. Ancak Kayhan vizyona girdiği bir haftalık süreçte izleyicide beklenen etkiyi yapamayarak gişede çakılı kaldı.

Vizyona Giren Filmler Ve Konuları

Vizyona bu hafta giren filmlerden en çok merak edilenlerden bir tanesi Hadi Be Oğlum filmi oldu. Balıkçı Ali ile oğlu arasındaki kopuk iletişimin konu edinildiği filmde Ali hayatını oğluna adamış bir adamdır ve oğlunu kazanmak için her yolu denemektedir.

Şahan Gökbakar'ın Kayhan filminin konusu ise kendisine geçmiş dönemde arkadaşlarının yaptığı kötü şakalardan intikam almak isteyen Kayhan'ın arkadaşlarından intikam almak için yaptıkları anlatılmaktadır.

Cebimdeki Yabancı filmi ise birbiri ile dost gibi görünen 7 kişinin oynadıkları bir oyun sonucunda gerçek yüzlerinin diğer arkadaşları tarafından görülmesini konu edinen sinema filmidir. Sofra Sırları adlı sinema filminde ise genç ve güzel bir aşçının bir kasabada yemek yapıp çevresindeki insanlara bu yemeklerden ikram eder.

Ancak bir süre sonra Neslihan'ın yemek verdiği kişilerin tek tek ölmesi sonucunda gözlerin ona çevrilmesi ile birlikte Neslihan'ın hayatının nasıl zorlaştığı anlatılmaktadır.