VIA coin neden bu kadar arttı?

Viacoin (VIA) sınırlı bir kaynağa sahiptir;

Ekonomide, fiyatların yukarı ya da aşağı gitmesinin nedeninin bir parçası arz. Bazı tuhaf durumlarda, bir metanın arzına göre talebine göre ne kadar düşük olursa fiyat artar. Bunun nedeni, talebin sınırlı mallar için karıştırılmaya zorlanmasıdır. Kripto para birimleri bu kuralın bir istisnası değildir ve VIA parası bu parametrede oldukça iyidir. Viacoin 23 milyon jetonlu bir kaynağı var. Bu oldukça sınırlı bir sayı ve Viacoin'in diğer özellikleri temelinde talep arttıkça, fiyatın fırtınalı olması beklenebilir.

Süper hızlı işlemlere sahiptir;

Bir kripto para biriminin bir para birimi olarak kullanılabilmesi için, şu anda piyasada olduğundan daha hızlı işlem hızlarına sahip olması gerekir. Bu, bitcoin'in, önde gelen şifrelemenin benimseme zorluklarıyla karşı karşıya kalmasının bir parçası. Neyse ki, Viacoin yatırımcıları için, bu madalyonun arkasındaki ekip bu problemi çok başarılı bir şekilde çözdü.

VIA madalyonun Bitcoin 'inkinin 25 katına varan işlem hızlarına sahip olduğu için çok başarılı oldular. Bu onu orada en hızlı ve en verimli kriptolardan biri yapar. Bunun, geleceğe doğru ilerlerken, Viacoin'in yukarı itmede bir rol oynayacağına düşünülebilir

Son derece ölçeklenebilirdir;

Bitcoin ve diğer ana şifrelerin henüz başarılı bir şekilde çözülebildiği bir ölçeklenebilirlik problemi vardır. Viacoin (VIA) sahiplerine yönelik iyi haberler, Viacoin'in zaten bu problemi aydınlatma ağı aracılığıyla çözdüğü yönündedir. Aydınlatma, VIA madalyonunun yüksek oranda ölçeklenebilir ve işlemlerin son derece ucuz olmasını sağlayan zincir dışı anlık işlem sağlar.

Viacoin çok güvenlidir;

Viacoin, işlemlerin güvenliği söz konusu olduğunda dikkat çeken kriptolardan biridir. Bu, işlemlerin bir cüzdandan yalnızca bir kez yayınlandığı bir sistem aracılığıyla başardı. Bu, bilgisayar korsanlarının süreci ele geçirmesini ve IP'yi cüzdanınıza geri göndermesini imkansız kılar.