DEAŞ'ın Kanlı Saldırısı Rusya'nın Acı Günü DEAŞ'ın Kanlı Saldırısı Rusya'nın Acı Günü

Batman Valiliği önünde fark edilen başı boş şüpheli çanta polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine aldıktan sonra bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, yolu tek yönlü olarak trafiğe kapattı. Şüpheli paketi inceleyen bomba imha ekipleri, paketin fünye ile patlatılmasına karar verdi.

Güvenlik çemberini genişleten polis ekipleri, zaman zaman vatandaşlar ile sorun yaşadı. Olan biteni izleyen ve cep telefonu ile görüntü almaya çalışan vatandaşlar polislere zor anlar yaşattı.

Polis güvenlik nedeniyle güvenli bölgeyi genişleterek, bomba imha ekiplerinin işini kolaylıkla yapmasına olanak sağladı.

Bomba imha ekipleri, şüpheli pakete fünyeleri yerleştirdikten sonra şüpheli paketi fünye ile patlattı.

Patlatılan şüpheli paketten kıyafetler çıkması üzerine herkes rahat bir nefes aldı.

Tehlikeli bir durumun olmadığını anlaşılması üzerine güvenlik çemberi kaldırılırken, tek yönlü trafiğe kapatılan yol tekrardan trafiğe açıldı.

Polis ekiplerinin şüpheli paket üzerinde çalışması sırasında yapılan birçok uyarıya rağmen meraklı vatandaşlar olay yerinden uzaklaşmak yerine cep telefonları ile görüntü almak için birbiriyle adeta yarıştı. Şüpheli paketin boş çıkması sonrası trafik akışı yeniden sağlandı.