Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan Hayatını Kaybetti Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan Hayatını Kaybetti

TSK'nın Afrin'de ilerleyişi devam ederken aralarında bibirinden ünlü isimlerin olduğu 12 sanatçı Hatay il sınırına gelerek Mehmetçik'e destek oldu. Aralarında Erhan Yazıcı, Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Yavuz Bingöl, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli'nin de aralarında bulunduğu isimler düzenledikleri basın toplantısında "askerimizin arkasındayız" mesajı verdi.

Basın toplantısında konuşan türkücü Yavuz Bingöl, YPG'nin terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olduğunu belirtirken, "Ben şahsen harekatı meşru görüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği buydu." şeklinde konuştu.

Sözlerine "Bir tek Türkiye var, o da bizim vatanımız" diye başlayan Tamer Karadağlı ise, "Mehmetçiğin yanında olmak bizim görevimiz. Bundan sora da bir sürü sanatçı gelecektir" diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ

Kafilede yer alan diğer isimlerden Volkan Severcan ise şehit haberlerinin tüm ülkeyi hüzne boğduğunu belirtirken, "Bugün diğer meslektaşlarımızı temsilen buradayız. Biz Tamer ile asker arkadaşıyız. Bildiğimiz bir gerçek var ki savaş sadece cephede devam etmiyor. Bizler cephedeki Mehmetçiğimize destek olmak için, şehitlerimizin acısını paylaşmak için buraya geldik" ifadesini kullandı.

ERHAN GÜLERYÜZ: "80 MİLYON TEK YÜREK OLDU"

Ayna Grubu'nun solisti Erhan Güleryüz, Hatay'a gelerek Reyhanlı'da hayatını kaybeden vatandaşların acısını paylaştıklarını söyledi. "80 milyon tek yürek olduk." diyen Güleryüz sözlerine, "Sanat ve sanatçının da Mehmetçikle beraber olduğunu söylemek istiyorum" diye devam etti.