Yapay Zeka, Afetlerle Mücadelede Teknolojik Çözümler Yapay Zeka, Afetlerle Mücadelede Teknolojik Çözümler

StockSnap.io

StockSnap.io, yüksek çözünürlük kalitesinde, popüler stok fotoğraflarından oluşan ücretsiz bir kataloğa sahiptir. Ayrıca sitede yer alan binlerce görüntüye bakmayı kolaylaştıran çok işlevsel bir arama motoru özelliğine de sahiptir.

Unsplash

Unsplash, ücretsiz, yüksek çözünürlüklü, geniş bir fotoğraf koleksiyonu sunar ve stok fotoğrafçılıkta en çok tercih edilen kaynaklardan biri haline gelmiştir. Unsplash'ın en önemli özelliği ana sayfalarında yer alan fotoğrafların çok güncel ve en iyi yüklenen fotoğraflar olmasıdır. Sitede yer alan fotoğrafların tamamı Unsplash lisansı güvencesiyle ücretsiz olarak yayınlanmaktadır.

Burst (by Shopify)

Burst, ücretsiz stok fotoğraflarının bulunduğu ve özellikle girişimciler için fotoğrafların yer aldığı bir kaynaktır. Burada bulunan fotoğrafların çoğu, orijinal, şirket içinde çekilmiş fotoğraflardır. Girişimcilerin web siteleri ve sunduğu kampanyalar için ideal bir kaynaktır. Tüm fotoğraflar Creative Commons Zero (CC0) garantisi ile sunulmaktadır.

Pexels

Pexels, stok fotoğrafları ücretsiz sunan kaynaklardan biridir. Bu sitede bulunan tüm fotoğraflar başarılı şekilde etiketlenmiş, araması ve bulunması kolay olacak şekilde yerleştirilmiştir. Pexels, Creative Commons Zero (CC0) garantisi ile yüksek kaliteli stok fotoğraflarını tamamen ücretsiz sunmaktadır.

FoodiesFeed

FoodiesFeed, özellikle yemek bloğuna sahip kişilerin kullanabileceği mükemmel bir stok fotoğraf kaynağıdır. Sitede yer alan binlerce yüksek çözünürlükte ve gerçekçi yemek fotoğrafı ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Kaboom Pics

Kaboom Pics, moda, manzara, yemek, şehir ve mimari dahil olmak üzere birçok alanda yüksek kaliteli stok fotoğrafları ücretsiz sunan bir kaynaktır. Burada yer alan fotoğraflar ticari amaçla kullanılabilir, fakat yeniden dağıtılamaz veya bir başkasına satılamaz.