İki genç girişimci tarafından yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan Türkiye'nin ilk ve tek eğitim startup projesi www.unlulerdenegitim.com, yılların tecrübelerini tüm deneyimleriyle kullanıcıların bir tık uzağına taşımayı amaçlıyor.

2_2

KONUSUNUN UZMANI ÜNLÜLER SUNUYOR

More Enstitü Eğitim & Danışmanlık Hizmetleri'nin inovatif bakış açısının yansıması olan platform; konunun uzmanı ünlüler tarafından hazırlanmış eğitim videolarıyla kişisel gelişimimize önemli ölçüde katkı sağlamayı hedefliyor.

More Erstitü'nün kişilerin bireysel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği Türkiye'nin en ünlü eğitim platformu www.unlulerdenegitim.com'un detayları Feriye Palace'ta düzenlenen basın toplantısında düzenlenen basın toplantısında kamuoyuna açıklandı.

More Enstitü & ünlülerdeneğitim.com kurucusu Dr. Bülent Öz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, More Enstitü & ünlülerden.com kurucu ortağı Dr. Oğuzhan Karagül ve More Enstitü & ünlülerdeneğitim.com Proje Koordinatörü Pelin Elif Özkan'dan katılım sağladı.

EĞİTİMDE DÜNYA DİLİ

3_1

Dr. Bülent Öz ve Dr. Oğuzhan Karagül tarafından yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Türkiye'nin ilk ve tek eğitim startup projesi www.unlulerdenegitim.com, yılların tecrübelerini tüm deneyimleriyle kullanıcıların bir tık tuzağına taşımayı amaçlıyor.

2 MİLYON TL. YATIRIM

Uzun süren Ar-Ge çalışmasından sonra yaklaşık 2 milyon TL'lik bir yatırım bütçesiyle hayat bulan proje; ikinci ve üçüncü etabıyla da ünlü simaları takipçileriyle buluşturmanın ötesinde kişisel eğitiminize önemli ölçüde destek olmak için Türkiye'nin 'En Ünlü' eğitim platformu sloganıyla 'Eğitim' tutkunlarını bekliyor.

More Enstitü Eğitim & Danışmanlık Hizmetleri'nin inovatif bakış açısının yansıması olan www.unlulerdeneğitim.com, konunun uzmanı ünlüler tarafından hazırlanmış eğitim videolarıyla toplumsal gelişimde de önemli bir rol üstlenmeye hazırlanıyor.

33 ÜNLÜ SİMA TAKİPÇİLERİYLE BULUŞACAK

1510739899_unlulerdenegitim.com_logo

Portal, videolara çevrimiçi erişim imkanı sunarken farklı sektörlerde hayatımıza dokunan 33 ünlü simayla da takipçilerini buluşturuyor.

Ali Gültiken, Ali Tanrıverdi, Aslı Altaylar, Çağatay Törün, Aytuğ Kolonkaya, Bahtiyar Engin, Burak Törün, Bülent Çolak, Bülent Korkmaz, Çağatay Öztürk, Didem Balçın, Ece Erken, Ece Vahapoğlu, Erkan Can, Ersin Düzen, Ezel Akay, Fatih Tekke, Fethi Karaduman, Fırat Aydınus, Güven Kıraç,

Harum Erdenay, İlker Ayrık, Levent Ülgen, Mahmut Bahçın, Metin Günçe ve Zafer Algöz gibi bir çok ünlü ismin yer aldığı proje kapsamında, Başarı için Kariyer Yönetimi'den 'Güzel Konuşmanın Şifresi'ne, 'Etkili ve İletişim Teknikleri'nden 'Performans Yönetimi'ne kadar bir çok konu kişisel eğitimine önem verenlerle buluşuyor.

1510739895_More_Enstit_______nl__lerdenegitim.com_Kurucusu_Dr._B__lent___z__1_

İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNULACAK

İlk 6 ayda toplam 200.000 tekil kullanıcının hayatına dokunmayı amaçlayan www.unlulerdenegitim.com, ilk etapta Türkçe, ikinci ve üçüncü etapta ise yabancı dilleri de sistemine ekleyerek eğitimde' dünya dili' oluşturmayı hedefliyor.

Bunun yanı sıra 29.900 TL'ye ünlü birinden eğitim almanın yolunu açan www.unlulerdenegitim.com'un, ders sonunda eğitimi alan kişilere 'o' ünlü tarafından imzalanmış bir katılım belgesi gönderiyor.