Türk Ordusunun Zeytin Dalı Harekatı'nın 15. Gününde ardı ardına şehit haberleri geldi.

TANKIMIZ İSABET ALDI

Afrin yakınlarındaki Burseya dağının eteklerinde yer alan eski adı saatli olan askeri karakol yakınlarındaki bir tankımızın isabet alması sonucunda beş askerimiz şehit oldu.

KİLİS VE AFRİNDE 2 ŞEHİT

Öte yandan Kilis'in sınır karakollarından birisine yapılan saldırıda ise bir askerimiz şehit olurken Afrin yolunda yaşanan çatışmada ise bir askerimiz'in şehadet haberi gündeme bomba gibi düştü.

TÜRKİYE'NİN İÇİ YANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Genel Kurmay Başkanlığından yapılan açıklamada Afrin'in Kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde gerçekleşen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan beş askerimiz şehit oldu.

TERÖR ÖRGÜTÜ ROKETLE SALDIRDI

'Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 03 Şubat 2018 tarihinde Afrin'in Kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan beş kahraman silah arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, TSK ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.'

TANK ÇEVRESİNDEKİ ASKERDE ŞEHİT

Ayrıca Tür Silahlı Kuvvetlerinden bu akşam saatlerinde yapılan bir başka açıklamada bu saldırı sırasında tank çevresinde bulunan bir askerin daha şehit olduğu bildirildi.