Tuğba Ünsal Kim?

1981 Denizli doğumlu olan Tuğba Ünsal, ilk olarak 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katılarak, profesyonel mankenlik hayatına başlamıştır. Fransa' da oyunculuk eğitimleri alan Tuğba Ünsal, birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca birçok ünlü markanın da reklam yüzü olmayı başarmıştır. Yardım sever kişiliği ile tanınan Tuğba Ünsal, birçok yardım kampanyasında da yer almıştır.

Tuğba Ünsal Ne Zaman Evlendi?

Tuğba Ünsal, ilk evliliğini 2004 yılında Cem Cantaş ile ilk evliliğini yaptı. Bu evlilik kararını çok çabuk verdiğini ve evliliğin kendine ağır geldiğini söyleyen Tuğba Ünsal, Cem bey ile evliliklerinde ki heyecanın bittiğini ve kız arkadaşın evine taşındığını söylemişti. 2004 yılında evlendikten sonra 2 yıl evli kalan çift 2006 yılında boşanmış ve Tuğba Ünsal boşanma işlemlerinin ardından İngiltere' ye gitmiştir. Bir süre İngiltere' de yaşayan Tuğba Ünsal daha sonra ülkemize dönerek birçok projede yer almıştır.
Tuğba Ünsal Ve Murat Pilevneli Çifti

2010 Yılında ani bir kararla evlenen Tuğba Ünsal ve Murat Pilevneli çifti, ani bir kararla 2012 yılında boşandı. Aldatma haberlerinin ardından, evliliklerinin sarsıldığını söyleyen Tuğba Ünsal, yaşadıkları ilişkiyi modern bir aşk olarak tanımlamıştı. Bu evlilikten Sare adında çocukları olan çift, dostça ayrıldık, her zaman görüşebiliriz açıklamaları yapıştı. Murat Pilevleni boşandıktan sonra eski eşi Tuğba Ünsal'a Nişan taşında aldığı lüks daire ile gündeme gelmişti.

Tuğba Ünsal Ve Mirgün Cabas Boşanıyor Mu?

2013 yılında şok bir kararla, ünlü gazeteci ve televizyoncu Mirgün Cabas ile Berlin' de dünya evine giren Tuğba Ünsal'ın ilk evliliğinden Sare isminde kızı vardı. Mirgün Cabas'ın ise ilk evliliğinden Leyla adında bir kızı vardı. Birbirlerini çok uzun yıllardır tanıyan çift, arkadaşlığımız aşka dönüştü açıklamalarında bulunmuştu.