Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

Sinan Çetin'in çektiği, başrolünde Hülya Avşar'ın oynadığı 'Berlin in Berlin' filmi serisinin ikinci filmi olan 'New York in New York'un hazırlıkları devam ediyor.

Birinci film olan 'Berlin in Berlin'de cesur sahneleriyle adından çokça söz ettiren Hülya Avşar, bu film ile Türkiye'ye yurtdışında ilk defa 'En iyi kadın oyuncu' ödülünü getirmişti. Şimdi filmin ikincisi için çalışmalar devam ediyor. İkinci filmin adı 'New York in New York' olacak. Başrolünde ise kimin oynayacağı henüz belli değilken, başrolde Hülya Avşar'ın oynadığı rol için Tuğba Ekinci'ye bir teklif yapıldı.

Tuğba Ekinci'nin üç buçuk yıllık sevgilisi Ahmet Yıldırım'da oynayacak. Birinci film olan 'Berlin in Berlin' filminde Cem Özer'in canlandırdığı Mürtüz karakterini, Tuğba Ekinci'nin üç buçuk yıllık sevgilisi Ahmet Yıldırım canlandıracak. 'Berlin in Berlin' filminde Hülya Avşar'ın canlandırdığı Dilber karakteri için ise Tuğba Ekinci'ye teklif yapıldı. Böylece Tuğba Ekinci ile Ahmet Yıldırım çiftini aynı filmde buluşturmayı hedefleyen Sinan Çetin istediğini elde edemedi. Çünkü Tuğba Ekinci bu rol için yapılan teklifi geri çevirdi.

Berlin in Berlin filminde Hülya Avşar'ın oynadığı cesur bir sahnenin, New York in New York filminde de olacağını öğrenen Ahmet Yıldırım, Tuğba Ekinci'nin bu filmde oynamasını istemedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tuğba Ekinci; "Erkek arkadaşımla üç buçuk yıldır beraberiz. Ona ve ailesine olan saygımdan olgunlukla karşıladım. Ahmet'in kalbini ve düşüncelerini samimi buluyorum." Dedi.