Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugün, kara ve hava operasyonları sonucunda terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu 70 teröristin daha etkisiz hale getirildiği belirtildi. Genel Kurmay Başkanlığının açıklamasında, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatının başladığı günden beri bin 439 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen zırhlı askeri araçlar Hatay'a geldi. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında farklı birliklerden gönderilen çok sayıda zırhlı araçtan oluşan konvoy, Hassa ilçesine ulaştı. Vatandaşlar konvoydaki askerlere sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra sınır birliklerine doğru hareket eden askeri araçların, buradan da Afrin'e geçeceği öğrenildi.

PKK/PYD HEDEFLERİNİ TAM İSABETLE VURULUYOR

Kilis'te konuşlandırılan çok namlulu roketatarlar (ÇNRA) tarafından PKK/PYD hedefleri tam isabetle vuruluyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesi kırsalına yönelik Zeytin Dalı Harekatı sürüyor.

Terör örgütleri PKK, PYD ve DEAŞ'e ait hedefler imha ediliyor. Bir biri ardına gönderilen roketlerle terör örgütünün yuvaları tam isabetle vuruluyor.

Müslim Brüksel'e kaçmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatılması sonrası apar topar Suriye'den kaçan PYD terör örgütünün eski lideri Salih Müslim, Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

Türkiye tarafından kırmızı bültenle aranan Salih Müslim, Brüksel'de destek arayışına girdi. PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin kırmızı bültenle aranan eski lideri Salih Müslim, destek arayışı için görüşmeler yaptı.

PKK'nın Avrupa yapılanmasının önde gelen liderleriyle de temas halinde olan Salih Müslim'in, Çarşamba günü, Brüksel'deki Kürt Enstitüsü'nde basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.