Trabzonspor'da sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan genç oyuncu Abdülkadir Ömür, şimdiden Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Lig'de son oynanan Beşiktaş maçında Caner Erkin'e zor anlar yaşatan 18 yaşındaki isim, İngiliz devi Arsenal'in radarına girmeyi başardı.

Trabzonspor alt yapısında yetişen 18 yaşındaki futbolcu, yetenek avcısı Arsene Wenger'in dikkatiçi çekti. Abdülkadir için izleme heyeti gönderen Arsenal kulübü, Trabzonsporlu yöneticilerle anlaşılması durumunda masaya oturacak.

Trazonspor ile 2022 yılında sözleşmesi bitecek olan genç oyuncu için Arsenal'in yanı sıra İspanya'dan da teklif gelebilir. İspanyolların köklü kulübü Atletico Madrid'in de Abdülkadir için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında.

ABDÜLKADİR İÇİN 16 MİLYON EURO

Abdülkadir'i Londra'ya getirmek isteyen Arsenal yönetiminin genç oyuncu için 16 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Ayrıca Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Atletico Madrid de Abdulkadir'i takip listesine ekledi. Orta sahanın sağ kanadında ve ortasında forma giyen 18 yaşındaki futbolcu, bu sezon 5 kez giydiği Trabzonsporformasıyla 2 asist yaptı.