Süper Lig'de zirve yarışından kopmak istemeyen Trabzonspor, sahasında ağırladığı Teleset Mobilya Akhisar'a 6-1 mağlup olarak adeta dağıldı.

Konuk ekip Akhisar'da eski Trabzonsporlu Paolu Henrique attığı 2 golle gecenin yıldızı olurken, tecrübeli isim attığı gollerden sonra sevinmeyerek eski takımına karşı olan saygısını gösterdi.

Tarihi farkın ardından Trabzonspor yönetiminden futbolculara protesto sesleri yükselirken, tepkilerin asıl odağındaki isim Ersun Yanal ve ekibi istifaya davet edildi.

İLK YARIDA 3 FARKLI ÜSTÜNLÜK

Kendi sahasında seyirci desteğini de arkasına alarak baskı kurmak isteyen Trabzonspor, henüz 8'inci dakikada golü kalesinde görünce oyundan da düştü. 39 ve 45'te sırasıyla Mustafa Akbaş ve Larsson'a engel olamayan Tranzonspor için ilk 45 dakikada maç bitmiş oldu.

SAVUNMA YOL GEÇEN HANI OLDU

Trabzonspor'un evinde tarihi farkla yenilmesinde en büyük etken ise dökülen savunması oldu. Durica ve Mustafa Akbaş'ın uyumsuz görüntüsü, Hubocan'ın sol bekte beklentilerin altında kalması, Teleset Mobilya Akhisarspor'un her atağının tehlikeli olmasını sağladı.