Bayram İkramiyeleri 2-5 Nisan Arası Hesaplara Yatırılacak Bayram İkramiyeleri 2-5 Nisan Arası Hesaplara Yatırılacak

TOKİ uygun ödeme seçenekleri ve uygun rakamlı ev fiyatları ile emeklilere özel bir kampanya başlattı. Emeklilerin bütçesini sarsmadan kolaylıkla ödeme yapabilecekleri ve ev sahibi olabileceklerini duyurmasıyla birlikte, birçok emekli ev sahibi olmak için TOKİ'ye başvurma hazırlıkları yapıyor.

- TOKİ'nin emekliye sağladığı avantajlar:

TOKİ emekliye sağladığı avantajlar ile isteyen herkesin ev sahibi olma kapısını açıyor. Ev fiyatlarında emekliye özel yapılan indirimlerin yanı sıra, ödeme şekilleri de emeklilerin maaşlarına ve bütçelerine özel olarak düzenlenmekte. Bu sayede zorlanmadan isteyen tüm emekliler bir ev sahibi olabilir ve yaşadıkları kira sorunundan kurtulabilir.

- Ödemelerde kolaylık:

TOKİ yapmış olduğu açıklamada emekliler için özel ödeme seçenekleri sunuyor. Emeklilerin gelir durumlarına ve mevcut birikimleri göz önüne alınarak yapılan ödeme planları sayesinde yaşam standartları düşmeden ev sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz önden toplu bir ücret ödeyerek taksitleri daha kısa sürede bitirebilir, dilerseniz de taksitleri daha uzun vadeye yayarak hayal ettiğiniz eve sahip olabilirsiniz.

TOKİ'nin yapmış olduğu 'Toki 'den Emekliye Ev' kampanyası ile sizde ev sahibi olma fırsatından hemen yararlanın. Yapmanız gereken tek şey TOKİ'ye başvurarak emekli olduğunuzu belgelemeniz ve kendiniz için en uygun evi seçmeniz. Siz de hayallerinizi daha fazla ertelemeyin ve emekliliğinizde kendi evinizde oturmanın ayrıcalıklarını hemen yaşayın!