Taşeron olarak çeşitli görevlerde çalışan işçilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Tarih olarak çok az bir zaman dilimi kalmasına rağmen halen açıklanmayı bekleyen kurumlar olmakta haberimiz içerisinde son açıklanan taşeron kadro başvuru kurum KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı oldu 103 Red 630 kabul edilen liste aşağıda yer almaktadır.

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve kamu kurum ve kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin, sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğde yer alan kriterler dahilinde, İdare Başkanlığımız Tespit Komisyonunca Yapılan inceleme sonucu başvurusu kabul edilenler Ek-1 tabloda, başvurusu kabul edilmeyenler Ek-2 tabloda ilan edilmektedir.

Bu kapsamda varsa ilana itirazların; 'Tespit Komisyonuna' hitaben yazılacak dilekçe ile 20.02.2018 tarihi mesai bitimine kadar İdare Başkanlığımızın 'Anafartalar Mahallesi İstanbul Caddesi No:32 06050 Altındağ/ANKARA' adresindeki gelen evrak servisine elden ya da faks ile (0312 368 07 15) gönderilmesi gerekmektedir.

Bu tarihten sonra yapılan itirazlar kabul edilmeyecek olup yapılan itirazlar değerlendirilerek karara bağlanacak ve sınava girmeye hak kazananların kesin listesi 23.02.2018 tarihinde ilan edilecektir.

Ek:1 Başvurusu kabul edilenlerin geçici listesi

Ek:2 Başvurusu red edilenlerin geçici listesi