Geçtiğimiz günlerde Hakan Altun'un babası vefat etmişti. Hakan Altun'un babasının cenazesine katılan Reyhan Karaca, cenaze sırasında yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Reyhan Karaca sosyal medya yaptığı açıklama da şunları söylemişti:

Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision'a Geri Dönüyor! Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision'a Geri Dönüyor!

'Babasını, canını kaybetmiş bir adamın o halinin fotoğrafını çekmek için camiye gelip, fırsat kollayan kadının elindeki telefona müdahale ettim. Cenazelere gidip artistlerle fotoğraf çekmeye çalışan saygısız insanlar! Hadi ölüye ve ailesine saygınız yok, Allah'tan utanın. Kadın kalabalığı yarıyor ve cenaze sahibi acıdan perişan, burnuna teli sokuyor. İşte o an mantığımı kontrol edemem ben! Elinden telefonu alırım. İnsanların acılarına saygınız olsun. Orası konser alanı değil. Selfie yapmak için insanları zorluyorsunuz! Azar işittiğinizde de 'tu kaka bunlar' oluyor. Bunu niye mi yazdım? Yapanları uyarın diye, biraz ahlak biraz saygı diye. Cenaze namazı kılınırken, telefonları ortadan kaldırın diye. Bu tanınmış insanların da, ailesinden yakınını kaybettiğinde bayılmaya, bağırarak ağlamaya, acısını yaşamaya, dostlarıyla kucaklaşmaya hakkı var. Basın mensubu arkadaşların bile saygı gösterip kameralarını kapattığı o anları sizin çekip 'hatıra' diye yayınlamaya hakkınız yok, ayıptır! Kimse kusura bakmasın, yanımda beni durdurmasalar farklı tepkim de olabilirdi. Sadece telefonu elinden çekip 'ayıptır' demekle yetindim' demişti.

Reyhan Karaca'ya konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yorum yazan bir takipçisi; 'Bak şimdi, ünlü bunlar! Herhangi bir vasfı olmayan sadece medya aracılığıyla popüler olmuş ve halkın kazancıyla geçimini sağlayan tipler. Halkın onları gördüğünde fotoğraf çekilmesi kadar doğal bir şey yok! Halk niçin bunun akrabasına ağlasın ki? Görmüş selfie çekilmiş, Reyhan da kendisine yakışan artistliği yapmış gündem olmak için! Popülerliğinin devamı için şeyden fırsat çıkaranlara bir şey yok ama ünlü görmüş masum halk olunca auuv! Hadi len orada riyakarlar!' dedi.

Bu mesaja çok sinirlenen Reyhan Karaca, Sosyal medya üzerinden cevap verdi. Reyhan Karaca mesajında; 'Bu zavallının yazdığını okuyun…Sonra bir daha okuyun… Sonra bu sıfatsızlar yüzünden sinirini bozma deyin… Bunlar eğitilmez, eğitilemez…' dedi.