2016 yılında yayınlanan Survivor yarışmasının en hırslı yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere, fotoğraf çektirmek isterken aslan yavrusunun saldırısına uğradı.

2016 yılında Survivor yarışmasında yarışmacı olduğu sırada kocasının ihanetine uğrayan Nagihan Karadere, bir süre sonra yeni sevgilisiyle görülmüştü.

Nagihan Karadere'nin yeni sevgilisi, Nagihan'ı hayvanat bahçesine götürdü. Hayvanat Bahçesinde aslan yavrusunun bulunduğu korunaksız alana girerek aslan yavrusuyla fotoğraf çektirmek isteyen Nagihan Alçı aslan yavrusunun saldırısına uğradı.

Yavru aslan önce Nagihan Karadere'nin kolunu tırmaladı, sonra ise Nagihan Karadere'nin omzunun arka tarafından ısırmaya çalıştı. Bu sırada kendini kurtarmak isteyen Nagihan Karadere hareket edince, omzundan değil, tişörtünde yakalayan aslan yavrusu, Nagihan Karadere'nin tişörtünü parçaladı.

Aslan yavrusunun saldırısı sırasında neye uğradığını şaşıran Nagihan Karadere, kısa süreli şok yaşadı. Yaşadığı şokun ardından olay yerinden uzaklaşan Nagihan Karadere ciddi bir hasar almazken sadece kolunda aslan yavrusunun pençelemesi sonucu oluşan çizikler oldu ve tişörtünde de aslan yavrusunun ısırması sonucu parçalanma olduğu gözlemlendi.