TV 8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması olan Survivor 2018'in başlamasına sayılı günler kaldı. En çok merak edilen sorulardan biri de 'Survivor 2018'de kimlerin yarışacağı' idi.

Bu soru hala net bir şekilde cevap bulmadı ancak Survivor yarışmasında yarışacak olan 2 kişinin ismi net bir şekilde belli oldu.

Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'a katılan Survivor Türkiye yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor 2018'de yarışacak olan isimlerden ilkini açıklamıştı.

Survivor'da yarışmacı olabilmek için Iğdır'dan İstanbul'a 50 günde 1500 km yol yürüyen Cumali Akgül isimli bir vatandaşın, Survivor kadrosuna dahil edildiğini bizzat Acun Ilıcalı, katıldığı Beyaz Show programında açıklamıştı.

Beyaz Show programında konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı; 'Bu kadar yolu bizim programımız için yürümesi önemli. Ancak tüm Survivor'a katılmak isteyenler bir yerden bir yere mi yürüsün. Böyle de bir çıkmaza girdik. Kendisiyle tanıştım zaten dünya iyisi bir kardeşimiz. Bir daha yürüyen kimseyi kesinlikle almamayı garanti ederek Cumali'yi Survivor'a almaya karar verdik' dedi.

Survivor'a katılacak olan ikinci isim ise daha önce 2 defa Survivor'da yarışan ve ikisinde de şampiyon olan Turabi oldu.

Survivor'ın ilk fragmanının yayınlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden fragmanı paylaşan Turabi, Survivor'da olduğunu ilan etmiş oldu. Ayrıca fragmanda sadece Turabi'nin yer alması da, Turabi'nin Survivor 2018 kadrosunda olacağını kesinleştirmiş oldu.