Dünyanın en lüks oteli ünvanına sahip olan Mardian Hotel'in borcundan dolayı elektirikleri kesildi.

Müşteri alını durduran otelde sadece güvenlik personeli görev yaparken, maaş hak edişlerini alamayan birçok personel süreci yargıya taşıdı.

DÜNYA'NIN EN LÜKS OTELİYDİ

Antalya'da 1.4 milyon milyar dolara mal olan Mardan Hotel'de güvenlik personeli hariç diğer bütün personellerin otelle ilişiği kesildi.

Gram altın '3500 TL olacak' dedi! Ünlü ekonomist tarih verdi Gram altın '3500 TL olacak' dedi! Ünlü ekonomist tarih verdi

Sözleşmeler fesh edildiği halde maaş hak edişlerini alamayan bir çok personel süreci yargıya taşırken, otelin ana ve ek binalarında görev yapan güvenlik görevlilerinin de 4 aydır maaş alamadıkları vurgulandı.

GÜVENLİK RAHATSIZLANDI

Bu arada daha önce borç, sebebiyle suyu kesilen otelin süre önce elektriğin de kesildiği ortaya çıktı.

Ana bina içindeki jeneratörlerle belirli aralıklarla otele elektirik verilidğini söyleyen güvenlik personeli, 'Mazot bitince tamamen karanlıkta kaldık. Gece görev yapan bir arkadaşımız soğuk sebebiyle rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı' dedi.

BATTANİYE TAŞIYORUZ

Kendilerine yemek servisinin de yapılmadığını söyleyen güvenlik personeli, ' Otelde bizden başka kimse kalmadı. Biz de biriken maaşlarımızı alırız umuduyla bekliyoruz.

Ancak burada ne su var, ne de elektrik. Bazı arkadaşlarımız gece soğuktan korunmak için yanında battaniye taşıyor.

Ama bu da çözüm değil, Tek umudumuz otelin yeniden hizmete açılıp maaşlarımızın ödenmesi' diye konuştu.

SOĞUKTAN KORUNAMIYORUZ

1.4 milyar dolara mal olan otelde yaşananları anlatan güvenlik personeli, 'Otelde bizden başka kimse kalmadı. Biz de biriken maaşlarımızı alırız umuduyla bekliyoruz. Ancak burada ne su var, ne de elektrik.

Bazı arkadaşlarımız gece soğuktan korunmak için yanında battaniye taşıyor dedi.

NEREDEN NEREYE

2009 yılında Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton ve Monica Belluci gibi yıldızların katılımıyla açılışı yapılan Mardan Palace Hotel, eylül ayı itibariyle rezervasyon alımı tamamen durdurmuştu.

Mardan Palace Hotel,' World Travel Awards 2010'da Dünyanın En Lüks Oteli' seçilmişti. Mardan Palace Hotel'in yapımında 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanılmıştı. Otelin toplam alanı 180 bin metrekare.