Kartal'da çöken 8 katlı bina ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan acı bir haber daha geldi. Soylu, şu ana kadar enkazdan çıkarılan vatandaşlarımızın sayısını 18 olarak açıkladı. Toplamda bu rakamın 14'ü sağ olmak üzere 32 olduğu kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da çöken 8 katlı binadan acı bir haber daha geldiğini kamu oyu ile paylaştı. 18 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini belirten Soylu, en kazdan şu ana kadar 32 vatandaşımızın çıkarıldığı söyledi.

18 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti

Süleyman Soylu, "Enkazda maalesef ki şu ana kadar çıkarılan ceset sayısı 18'e ulaştı. 14'ü sağ olmak üzere enkazdan 32 vatandaşımızı çıkardık. Enkaz altından sesler gelmeye devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da bugün burayı ziyaret ederek bir vatandaşımızın cenaze namazına iştirak etti. Adli soruşturma sürecini de başlatmış bulunmaktayız."

Kadir Özkaya, Anayasa Mahkemesi Başkanı Olarak Atandı Kadir Özkaya, Anayasa Mahkemesi Başkanı Olarak Atandı

"Yıkılan bina kırmızı işaretli. Bu alanda 131 bağımsız bölüm daha bulunuyor. Ruhsatın haricinde üstüne katlar eklendiği haberleri doğrudur. Gereken her şey soruşturmanın akabinde gerçekleştirilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.