Demet Akalın: Şükran'ın Düşük Tehlikesi Var

Demet Akalın yaptığı açıklamada Şükran Ovalı 'nın komşusu olduğunu, birkaç gün öncesinde konuştuklarını ve onun ağladığını belirtti. Şükran Ovalı 'nın kaza sonrası yapılan haberlere çok fazla üzüldüğünü belirten Akalın, ardından düşük tehlikesi olduğunu kamuoyuna duyurdu. Bu tür olaylara çok üzüldüğünü dile getiren Akalın, ayrıca Caner Erkin'in de bu olaydan üzüntü duyduğunu ve böyle şeylere delirdiğini gazetecilerle paylaştı.

İddia Edilen Olay

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen kazanın arka planı çeşitli iddialarla ortaya konulmuş durumda. Bir televizyon programına bağlanan taksi şoförü, Caner Erkin'in çarpıp kaçtığını, polis çağırmak durumunda kaldığında da Caner ve eşinin üzerine yürüyüp hakaret içerikli konuşmalar yaptığını anlattı.

Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı ise sosyal medyadan yaptığı açıklama ile yapılan söylemleri birer iftira olarak yalanlayıp, onların taksi şoförüne çarpmadıklarını ve hakaret etmediklerini söyleyip, bu durumu yalanlamıştır. Anlatılanlara inanıp, doğmamış çocuğuna beddua edildiğini söyleyen Ovalı, bu yalana inananları Allah'a havale ediyorum diyerek iddiaları yalanlamıştır.

Hamile kadınlarda yaşanan olaylara aşırı üzüntülerin ve bunun sonucunda ortaya çıkan aşırı stresin vücuda zarar verdiği bilinmektedir. İki can taşıyan hamile kadınlar, bu dönemde daha hassas oldukları için birçok dışarıdan gelebilecek fiziksel veya psikolojik etkilerin aşırılığı durumunda düşük tehlikesi olasılığı bir faktör olarak değerlendirilir. Demet Akalın'ın açıklaması bu sorunun kadın doğum doktorlarına gitmesini sağlamıştır. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamaların cevabı kadın doğum doktorları ve sağlık çalışanlarında bulunmaktadır.