Demir Grup Sivasspor'un forma sponsoru olan Demir Grup Yönetim Kurulu başkanı Hamit Demir, Spora ve Sivasspor'a desteğimiz sürecek dedi.

1511015688_3

SİVASSPOR'A İNANCIMIZ TAM

Fenerbahçe maçı öncesi Kalamış'ta Sivasspor oyuncularını ve basın mensuplarını ağırlayan Demir Grup Yönetim Kurulu başkanı ve Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Kırmızı beyazlı oyuncalara yaptığı konuşmada sponsorluk faaliyetlerinin devam edeceğine dair bilgiler verdi.

1511015688_2

BÜYÜKÇEKMECE'NİN 3 YILLIK SPONSORUYUZ

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı şifresiz TV8,5'da mı? USG FB şifresiz hangi kanalda? Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı şifresiz TV8,5'da mı? USG FB şifresiz hangi kanalda?

Firma olarak sponsorlukta futbolun yanısıra basketbolda da spora destek olan bir kurumuz. Demir İnşaat olarak Büyükçekmece'ye de 3 senedir sponsoruz ve takım Avrupa'da çok iyi gidiyor. Her zaman spora destek olacağız şeklinde konuştu.

Süper Lig'in 12. Haftasında Sivasspor'un deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını aktaran Demir, 'Ben Sivasspor'a şans getirdiğimiz düşünüyorum. Fenerbahçe ile oynamak ve puan almak çok büyük bir başarı olur.

FENERBAHÇE ÖNÜNDE BAŞARILI OLACAĞIZ

1511015689_4

Kendi seyircisi önünde top oynayacağız, önemli olan Fenerbahçe seyircisi önünde oynayıp alkış almak, bu bizin için daha büyük başarı olur. Fenerbahçe'yi yeneceğiz diye bir iddiamız yok. Fenerbahçe son zamanlarda sıkıntılı günlerden geçiyor.

Umarım bu maçtan güzel bir sonuç alırız. Çünkü Sivas ligde maçlar başladığı günden beri çok sıkıntı çıkarmaya, hakeme oynamayan bir takım. Başkanım, hocam ve ekibine ben güveniyorum:' ifadelerini kullandı.