Edinilen bilgilere göre olay Gaziantep'te bulunan bir barda gerçekleşti. Söz konusu barda harçlığını çıkarmak için çalışan Gaziantep Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencisi İsmail Değirmenci (25) 6 Nisan'da arkadaşları ile birlikte çaldığı 'alatura'yı çaldıktan sonra toplanan bahşişleri arkadaşları arasında bölüştürdü. Aynı mekanda çalışan garsonlar da verilen başişlerden kendilerine de verilmesini istedi. Garsonlara karşı çıkan Değirmenci ve garsonlar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İşletme müdürünün de içinde bulunduğu olay sonunda Değirmenci 3 kişi tarafından öldüresiye dövülerek hayatını kaybetti.


GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI


Olayda adı geçen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilirken Gaziantep Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı. Çalışmalarına titizlikle devam eden emniyet güçleri mekanda ve bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.Görüntülerde barın kapısında görülen Değirmenci daha sonra yaralı şekilde kaçmaya çalışırken görülüyor. Daha fazla yürüyemen 25 yaşındaki genç yere yığıldıktan sonra zanlılar tekrar gelip Değirmenci'yi dövmeye devam ediyor.


'DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜLER'


Soruşturma kapsamında görgü tanıklarının ifadelerine de başvuran emniyet güçleri yaptıkları çalışmalarla canice işlenmiş cinayetin detaylarına da ulaşmış oldu. İsmail Değirmenci'nin vahşi bir şekilde öldürüldüğünü dile getiren Değirmenci'nin ailesinin avukatı Nesrin Tuncel, 'Üç kuruş para için gencecik çocuğu öldürdüler. Tutuklama müzekkeresinde 3 katil zanlısı, ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralamak suçlamasıyla tutuklandı. Bu çocuğu döve döve öldürdüler. Bu cinayeti canavarca hisle işlenmiştir. Tutukluluk gerekçesinin bu nedenle olması gerekiyordu." dedi.