Formsuz Robin van Persie'nin yerine yeni bir golcü arayan Fenerbahçe'nin transferde biraz acele ettiği ortaya çıktı. Sarı-Laciverliler'in İspanyol temsilcisi Villareal'ın transfer ettiği Roberto Soldadoi için ödenen bonservis bedeli, taraftarın tepkisini çekti.

Transferin başında İspanyol golcü için ödenen bonservis bedelini açıklamayan Fenerbahçe yönetimi, spor kamuyounda soru işaretlerine neden olmuştu. Ancak, Villareal Başkanı Fernando Roig de Alfonso'nun Bacca transferi için yaptığı açıklama, Soldado'nun bonservis bedelini de ortaya çıkardı.

Milan'dan kiralanan Carlos Bacca'nın bonservisini satın almak isteyen Villareal yönetimi, 'Soldado'dan gelen parayı, Bacca'ya ödeyeceklerini' açıklayınca, Fenerbahçe'nin Soldado için ne kadar ödediği belli oldu.

SOLDADO İÇİN EN AZ 7.5 MİLYON EURO

Carlos Bacca'nın sözleşmesinde Villarreal'in satın alma opsiyonu 7,5 milyon euro olarak görülüyor. Bu bilgi Fenerbahçe'nin Soldado için Villarreal'e en az 7,5 milyon ödediğini gösteriyor.

Fenerbahçeli taraftarlar, bu haberin ortaya çıkmasının ardından verilen rakama sinirlenerek sosyal medyada tepki gösterdi