Solcu kimliği bilinen ünlü yönetmen Onur Aydın, yaptığı açıklama ile Meral Akşener'in yeni kuracağı partinin içerisinde yer alacağını açıkladı.

Devlet Bahçeli ile yaşadığı sorunlardan sonra MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile birlikte yeni bir parti kurmaya karar vermişti. Yeni parti kurmaya karar vermelerinin ardından partiyi kurmak için girişimlere başlayan Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, bir süredir parti kurma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yeni kurulacak olan partinin kuruluşu yarın yapılacak basın toplantısı ile birlikte bizzat Meral Akşener tarafından açıklanacak. Yapılacak olan basın toplantısında, yeni kurulacak olan partinin amblemi, partinin ismi ve partinin kurucular kurulu da açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tokat'ta Halka Seslendi Cumhurbaşkanı Erdoğan Tokat'ta Halka Seslendi

Meral Akşener'in yeni kuracağı partide yer alacağını açıklayan isimlerden birisi de Solcu kimliği ile bilinen ünlü yönetmen Onur Aydın oldu.

Meral Akşener'in kuracağı parti de kimsenin gömleğini çıkarmasının istenmediğinin altını çizen Onur Aydın; "Herkes kendi kimliği ile partinin içinde yer alacak. Sadece ortak bir üniforma giyeceğiz üzerimize. Bu üniformanın adı da Vatanseverlik. Sayın Akşener'in partiyi tanımladığı yere doğru bakmak gerekiyor. vatanseverlerin buluşma noktası. Kimliğimizden, düşüncelerimizden, vazgeçmiş falan değiliz. Bir milli merkez partisi kuruyoruz. Değişik inançlardan insanlar bir araya geliyorlar" dedi.