Karaköy'de kendi halinde bir sokak köpeğine yapılan işkence duyanları insanlığından utandırdı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Karaköy'deki bir sokak köpeğinin makatına silikon sıkarak zavallı köpeği ölüme terk etti. İki kadın tarafından fark edilen köpek, veterinere götürülürken yapılan müdahaleler sonuç vermedi ve zavallı köpek acı içinde hayatını kaybetti.

Sokak hayvanlara yapılan işkence ve tecavüz haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Karaköy'de iki kadın tarafından fark edilen bir sokak köpeğinin akılalmaz işkence yöntemleriyle hayatını kaybettiği iddia edildi. 'Petarmyshop' isimli İntagram hesabından yapılan paylaşıma göre, makatına silikon sıkılan bir sokak köpeği işkenceden aşırı zayıflamış şekilde bulundu. Uzun uğraşlar sonucu acı çeken köpeği yakalayarak veterinere götüren iki kadın yardım istedikleri belediyenin ise yardım talebini reddettiğini iddia etti.

MAKATINA SİLİKON SIKMIŞLAR

Akılalmaz işkenlere maruz kalan köpeğin makatından silikon sıkan ruh hastalarının, köpeğin bağırsaklarını silikonla doldurduğu çekilen röntgen sonunda ortaya çıktı. İçi silikonla doldurulan zavallı köpek, yemek yiyememesi ve dışkısını yapamaması nedeniyle can çekişir hale gelirken veteriner hekimde yapılan müdahale sonuç vermedi ve hayatını kaybetti.

Konu ile ilgili olarak veteriner kliniğinin Instagram hesabından yapılan ilk açıklama şöyleydi:

'Coffee 2 haftadır @eceaykultas ve @watdirivizzik in peşinde olduğu bir köpekti. İskeleti çıkmış, 10 adımda bir kaka yapmaya çalışıp yapamayan genç dişi bir köpek. Yaptığı kaka da zift gibi, kanama var. Yakalanmasına yardım eden işçiler tinercilerin silikon sıktığını söyledi! Bugün çekilen röntgende bağırsakların komple dolu olduğu görüldü. Röntgeni sola kaydırarak görebilirsiniz. Doktorumuz elle muayene etti, içerisi taş gibi olmuş! Ne yemek yiyebiliyor, ne kaka yapabiliyor. Yaşaması resmen mucize!! Bu akşam operasyona girecek, kalın bağırsaktan bu illet nasıl temizlenir bilmiyoruz dua edin. Karaköy'deki köpekler büyük tehlike altında, lütfen artık bir şeyler yapın. Coffee'de çok ciddi bir enfeksiyon var aynı zamanda. Şu anda toksoplazma tedavisi görüyor, tedaviye verdiği cevaba göre daha güzel gelişmeler aktaracağız inşallah size.'