Türkiye'nin mağaza sayısı ve ciro bakımından en hızlı büyüyen gıda perakende zinciri Şok Marketler, Riot Games'in League of Legends oyununda kullanılan Riot PIN'leri (RP) 19 Temmuz itibariyle satışa çıkararak oyunseverlerle buluşturdu. Her oyuncu artık League of Legends Mağazası'ndaki içeriğe mahallelerine en yakın Şok mağazasından ulaşabilecek.

Şok'lardan kaç RP, ne kadara alınabilecek?

League of Legends tutkunları, standart RP miktarlarını kasiyere bildirecek ve seçtikleri RP kodu kasa fişinin yanında verilen League of Legends yazılı özel fiş üzerinde kullanıma hazır olacak. Alışveriş fişi ile Riot PIN fişi farklı olacak. Oyunseverler, sadece Türkiye Sunucusu'nda geçerli olan bu kodu League of Legends Mağazası'nda 'RP Satın Al' ve 'Riot PIN Kodlar' sekmesindeki bölüme yazarak etkinleştirebilecekler.

Mercedes-Benz, Tarihçesi ve Liderliği Mercedes-Benz, Tarihçesi ve Liderliği

Şok mağazalarında satılan RP fiyatları, League of Legends mağazasındaki fiyatlarla aynı olacak. Arada herhangi bir işlem ücreti veya ilave ücretlendirme olmayacak. Oyunseverler 400 RP'yi 10 TL, 840 RP'yi 20 TL, 1780 RP'yi 40 TL, 3620 RP'yi 80 TL ve 6450 RP'yi 135 TL karşılığında satın alabilecek. Öte yandan kodların herhangi bir son kullanım tarihi olmayacak, geçerliliklerini zamanla kaybetmeyecekler.

Riot PIN, oyuna nasıl yüklenecek?

Oyun yükleme dört aşamadan oluşuyor:

1. Hesabınızla oyuna giriş yapın.

2. Mağaza bölümüne tıklayın.

3. "RP Satın Al" sekmesine tıklayın.

4. "Riot PIN ve Kodlar" satın alma yöntemini seçin ve fişteki kodu boş alana girin.

Şok Marketler'de satılan Riot PIN'ler hakkında ayrıntılı bilgiye https://tr.leagueoflegends. com/tr/news/riot-games/ announcements/riot-pin-simdi- mahallenizde adresinden de ulaşabilmek mümkün.