Galatasaray taraftarının en çok sevdiği isimlerden biri olan Wesley Sneijder, takımdan gönderiliş sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerine Katar'da devam eden Hollandalı yıldız, Galatasaray'da geçirdiği 4 sezon için, "Harika zamanlardı. Güçlü bir takım oluşturmuştur. Galatasaray ile 4 sezonda 8 kupa kaldırdım." diye konuştu. Takımdan gönderilmesinde başrol oynayan Igor Tudor'a da göndermede bulunan Sneijder, "Dürüst olmayan, sürekli yalan söyleyen insanları sevmiyorum. Siz kimi kastettiğimi anladınız." diye konuştu.

Galatasaray'dan flaş şekilde ayrılan Wesley Sneijder, bir gün yeniden Galatasaray'a ve İstanbul'a dönmek istediğini söyledi. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirten Hollandalı 10 numara, takımdan gönderilişi için "Hayallerim yıkıldı." diye konuştu. Sarı-kırmızılılarda meydana gelen hoca ve başkan değişikliği için "Mutlu oldum" diyen Sneijder, "İşler iyi gitmiyordu. Aynı insanlarla devam edilemezdi. Umarım Galatasaray yeniden başarılar yakalar çünkü kulüp ve taraftarlar bunu hak ediyor. Umarım yakın zamanda eski günlerine geri dönerler.' diye konuştu.

"GALATASARAY'A YENİDEN GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM"

Planının Türkiye'de kalmak olduğunu kaydeden Wesley Sneijder, 'Orada bir inşaat şirketim de var ve işleri iyi gidiyor. Birileri benim gelecek planlarımı yıktı. Bazen daha güçlü gelebilmek için bir adım yana atmanız gerekebiliyor.' ifadelerini kullandı.