İstanbul'un Şişli ilçesinde para transferi için gerçekleştirilen şubeye gelen maskeli iki grup polis engeline takıldı. Zanlılar buradaki çalışanları etkisiz hale getirdikten hemen sonra bir miktar para ve dizüstü bilgisayarı da alarak ortadan toz oldular.

İstanbul'un Şişli ilçesinde Meşrutiyet Mahallesi Ebe Kızı Sokak'ta bir iş merkezinde gerçekleşen soygunda ilginç anlar yaşandı. Saat 16.00 civarlarında sokakta bulunan iş merkezine gelen yüzleri maskeli ve silahlı iki zanlı uluslar arası para transferi gerçekleştiren dükkana doğru yöneldi.

Zanlılar Kasayı Soydu

Yanında getirdikleri silahları çalışanlara doğru yönelten zanlılar kasada bulunan paraların kendilerine verilmesini istedi. Paniğe kapılan iş yeri çalışanları ise kasada bulunanları zanlılara vermek zorunda kaldı. Zanlılar daha sonrasında masada gördükleri bilgisayarı da alarak olay yerinden kaçmaya başladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede zanlıların kaçtıkları tespit edilirken olayla ilgili olarak çalışma başlatıldı.